torsdag 26. april 2012

Utbedringsarbeider på balkongene

Fornebu Utvikling (FU) utfører diverse utbedringer på balkongene. Marina og Tangen ble ferdigstilt sist høst og nå står balkongene i Pollen 1 og 2 for tur. Følgende skal utføres:
  • Balkongsøylene skal males for å oppnå en ensartet farge
  • Eventuelle lekkasjer mellom stålrammen og betongdekket skal utbedres
  • Eventuelt dårlig fall i balkongrenne til sluk skal utbedres

Gjennomføring
Arbeidene starter i Pollen 1, oppgang 2, mandag 23.4.2012, på balkongene som vender mot Rolfsbuktveien. Deretter suksessivt oppgang 4 og 6 på samme fasade. Adkomst vil skje utenfra ved bruk av lift, som vil være kjørt ned og er planlagt parkert på gjesteparkeringsplassene etter arbeidstid.

Tidsforbruk vil avhenge av omfanget av utbedringer og vil også kunne være noe væravhengig. Vi regner med å kunne gi nærmere informasjon om forventet fremdrift i løpet av uke 17/18. Det er antatt at Pollen 2 senest ferdigstilles i løpet av august.

Som beboer bes du:
1. Oppgi på epost til knut.arnesen@opak.no dersom du har annet balkonggulvbelegg enn betong eller keramiske fliser, som f.eks. tregulv, teppe, eller annet belegg. Frist uke 16.

2. Rydde på balkongen senest kvelden før oppstart, slik at det er god tilkomst til området langs rennen og balkongforkanten, samt for maling av stålsøylen. Beboer med annet gulvbelegg vil få beskjed om ytterligere tiltak.

3. Allerede nå rengjøre nøye renne og sluk.

FU beklager ulemper arbeidene medfører for beboerne i utførelsesperioden. Eventuelle spørsmål om gjennomføringen bes rettet til ovennevnte e-post.