fredag 28. oktober 2011

Beboerinformasjon 28. oktober

Utbedring av feil og mangler
Utbedringsarbeidene i regi av Fornebu Utvikling går fremover – om enn i noe saktere tempo enn vi hadde håpet. Fra statusmøte i FU 27. oktober kan vi orientere om følgende:

- Sentralstøvsugeren skal nå fungere bra etter at frekvensomformeren er flyttet og plassert utenfor selve støvsugerrommet. Tidligere plassering kan være årsaken til de mange driftsstopp. Styret ber om å bli varslet om eventuellt driftsavbrudd på støvsugeren de kommende ukene, slik at videre feilsøkning eventuelt kan iverksettes.

- Vannlekkasjer i Pollen-garasjen: Gravearbeidene på tre steder rundt garasjen – utenfor Pollen I og II – var varslet igangsatt for et par uker siden. Dette er forsinket, men det siste nå er at disse arbeidene skal starte tidlig i november.

- Ventilasjonsløsning: En ekspertgruppe anbefaler at det installeres lufteventiler høyt opp på veggen, i de leiligheter som har problemer med kald luft som trekker fra ventil bak radiator. Utbedringsarbeidene vil påbegynnes i høst.

- Maling av søyler, fuge balkonger og utbedring av motfall i renner, blir utsatt for Pollen I og II til våren 2012 når varmen er tilbake. Tilsvarende arbeider er gjennomført for Marina og Tangen nå i høst, men dette har tatt lenger tid enn forutsatt.

- Det er anlagt en sti ved trappen opp til bussholdeplassen nord for Pollen I. Denne er foreløpig gruset, men vil bli asfaltert når gang- og sykkelstien skal asfalteres.


Videre utbygging
Fornebu Utvikling melder at Rolfsbuktalleen blir ferdigstilt samtidig med ferdigstillelse av Bølgen og Alleen I og II. Rolfsbuktalleen vil bli skiltet med Privat vei og gjesteparkering tydelig merket. Videre utbygging av Kanalen og Fjordvillaen vil starte i desember.