søndag 28. oktober 2012

Kontroller tid og dato på varmestyringen i leiligheten

Den kalde årstiden er her og der på tide å kontrollere at tid og dato er stilt riktig i varmestyringsenheten i leiligheten. Dessverre fungerer enheten slik at tid og dato resettes hvis enheten bare mister strømmen en kort stund. Har det derfor vært et strømavbrudd må du alltid stille inn tid og dato på nytt for at varmestyringen skal fungere korrekt. Feilinnstilt dato og tid vil føre til at programmene for heving og senking av temperaturen vil gjennomføres til helt andre tidspunkter enn ønsket.

Gå inn på denne artikkelen og se noen enkle instruksjoner om hvordan du stiller tid og dato.


Innstilling av klokkeslett og dato på Techem Assisto varmestyringsenhet

1. Åpne det lille lokket helt nederst på sentralen og trykk på knappen helt til venstre.

2. Trykk på knappen utenfor System.

3. Trykk på knappen utenfor Dato/klokke.

4. Trykk på knappen utenfor aktuell dag/måned/tidspunkt (1) og endre tallene ved å bruke piltast opp og ned (2). Når du er ferdig med alle innstillinger trykker du på knappen utenfor Ferdig for å lagre innstillingene.

Vi minner om at den 14. og 28. i alle måneder hele året uansett profilinnstilling åpnes alle radiatorventiler i leiligheten og varmen kommer på en kort stund. Dette skjer automatisk for at ventilene ikke skal sette seg. Du vil imidlertid kunne merke restvarme en god stund i alle radiatorene og temperaturen i leiligheten ville kunne gå opp med en grad eller to. Dette er ikke en feil.

Se ellers Nyttig info A-Å under seksjonen Varme for mer informasjon om varmestyringen i leilighetene.