lørdag 19. mars 2016

Naboinformasjon Rolfsbukta Terrasse

Status pr 15. mars 2016:
Begge tårnkranene er på plass, siste støp av bunnplaten 16/3, elementmontasje godt i gang, offentlige tilkoblinger (grøfter) igangsatt.
Dette skjer fremover:

  • Grøftearbeider med vann/avløp, gass og hovedstrøm.
  • Siste støp av bunnplate i hele byggets «fotavtrykk» 16/3.
  • Montering av råbygg med betongelementer fram til september.
  • I mai starter tømrer- og tekkearbeid.

Arbeidstider:
Normal arbeidstid vil være fra mandag til torsdag kl 07:00 – 19:00. Fredager noe kortere. Støyende arbeider vil skje mellom kl. 08:00 og 17:00 bortsett fra en pause midt på dagen etter avtale med Bærum Kommune.

MERK 1: Dette gjelder for en grøft på nordenden av tomta hvor vi må pigge fjell. Utføres uke 13-15.

MERK 2: Tilknytning til offentlig vann og avløp samt strøm vil berøre naboer i Rolfsbuktaleén. Planen for å utføre disse arbeidene er det informert om til sameieformenn i Tangen og Marina for å komme fram til en inngripen som hefter naboene minst mulig. Spesielt å merke seg er at det blir noen lastebiler som kjører inn og ut av Rolfsbuktaleén i perioden uke 13-19. Det vil også bli gravet i gangveien og krysning av nedkjøring til garasjen under Tangen. Dette vil det bli spesielt varslet på klokkeslett god tid i forveien. Vi vil ikke redusere antall gjesteparkeringsplasser i Rolfsbuktaleén. Vi skal også koble oss til gass-ledningen og det vil i den forbindelse bli en kort (noen timer) avstengning. Dette varsles også spesielt.