søndag 7. august 2016

Vann i bodområder

Etter de store nedbørsmengdene lørdag 6. august har det kommet vann i bodområdet under Rolfstangveien 2 og 4. Det har stått inntil et par centimeter vann i gangarealet og noe av dette har siget inn mot bodene. Vi har også hatt en lekkasje fra taket mot heissjakten i Rolfstangveien 2.

Vi ber alle beboere snarest mulig undersøke egen bod. Ved inspeksjon ser bodområdene under Rolfstangveien 4 til 6 og under Pollen 2 (Rolfstangveien 8 og 10) tørre ut, men sjekk gjerne om du har bod i disse områdene også.

Eventuell erstatning for vannskader på utstyr i egen bod meldes til det forsikringsselskapet den enkelte beboer har innboforsikring hos. Byggforsikringen til sameiene dekker ikke denne typen skader på privat utstyr (løsøre).

Det er dessverre ikke første gang vi har hatt vannlekkasjer i kjelleren. Vi anbefaler derfor at utstyr i bodene settes på hyller som står noe opp fra gulvet. Det er også en stor fordel å lagre alt i plastkasser. Flytteesker av papp trekker til seg mye vann og gjør skader fra selv små mengder vann unødvendig store.

Styret er i ferd med å gjøre undersøkelser om årsaken til vannlekkasjene med tanke på mulige tiltak og kommer tilbake med informasjon om dette.

Se også vår side om Sikkerhet. Her finner du blant annet instruks for beboere ved vannlekkasje, se side 2 etter åpning av lenken. Som beboer kan du hjelpe til med å begrense skadeomfanget hvis uhellet skulle være ute og du kjenner denne instruksen.