søndag 22. april 2018

Folkemøte på Scandic mandag 23. april – Norges største høringsmøte


Forslag til Kommunedelplan for Fornebu (KDP 3) er på høring – og vi inviterer innbyggere, organisasjoner og næringsliv til å engasjere seg i høringen. Mandag 23. april – drop in fra kl. 1600 – 1900.

Planene for hvordan Fornebu skal bli i fremtiden, blir lagt nå. Planen viser en tredeling med bypreg rundt metroene, og land- og park-områder med mindre bebyggelse – foruten en mengde spennende initiativ..

Høye ambisjoner for utvikling

Bærums ambisjoner for fornebusamfunnet er høye. Det skal være et attraktivt og fremtidsrettet sted å leve, bo og arbeide. Lokalsamfunnet skal være ettertraktet for besøkende, beboere og næringsliv, i konkurranse med andre byutviklingsområder i Osloregionen.

Dette innebærer by kvaliteter, attraksjoner, gode gater og byrom, – sammen med områder for rekreasjon og helse. Det er viktig å legge til rette for mangfold i varierte områder med ulik identitet på Fornebu, slik at mennesker med ulik livsstil og i ulike livsfaser kan finne plass og trivsel.

Ambisjonen er 800 innbyggere på mandag – drop in når det passer og er interessant

Vi har invitert til Norges største «høringsmøte» – leid hotellet og har som ambisjon at 800 innbyggere i alle aldre og bakgrunner møter opp. Vi har et variert program som spenner over hele ettermiddagen med alt fra temaforedrag om trafikk, klima-ambisjonene, grøntstrukturen med parker og natur, medvirkning, - og ikke minst presentasjoner av Kommunedelplanen – både helheten og i deltema, kulturinnslag m.m.

Vi tilbyr barnevakt og en matbit for å sikre at alle kan organisere kan ta seg anledning til å komme.

Vi åpner for at innbyggere kan levere høringsinnspill på mange måter. De som ønsker får anledning til avgi spontan høringsuttalelse ved kommunens stand og de som ikke liker å skrive, kan levere en muntlig høringsuttalelse på film.

Fornebu er fantastisk og vi håper så mange som mulig vil engasjere seg i fremtidens Fornebu.

Kommunedelplanen for Fornebu er viktig for alle, fordi plan vil være et overordnet styringsverktøy for alle kommende områdereguleringer og detaljreguleringer på Fornebu – kort sagt hvordan framtidssamfunnet her ute kan og vil bli!

Velkommen!


Lisbeth Hammer Krog​​​​​
ordfører​​​​​
Bærum Kommune ​​​​ ​

Terje Sand
leder Fornebulandet vel