søndag 22. april 2018

Nytt fra Huseierforeningen april 2018

Vi bringer her litt nytt mottatt fra Rolfsbukta Huseierforening. Rolfsbukta Huseierforening eier og drifter alle fellesarealer i Rolfsbukta og alle sameiene er obligatoriske medlemmer av foreningen. Det er styrelederne i sameiene som er generalforsamlingen i Huseierforeningen.

Nytt styre i Huseierforeningen etter årsmøte 13. mars 2018
Leder: Elisabeth H. Gjølme, Rolfstangveien 10
Nestleder: Frode Barlein, Rolfsbuktalleen 4A
Styremedlem: Kari Beckstrøm, Rolfsbuktalleen 8
Styremedlem: Knut Grøholt, Rolfsbuktveien 14
Styremedlem: Christian Jean-Hansen, Rolfsbuktalleen 18

Gatefeiing
Gater og gangveier vil bli feiet for grus 2. mai. Styret har forsøkt å få gjort dette tidligere, men vaktmester Andersen klarer ikkee å komme med maskiner før det. Som en midlertidig løsning har de i dag blåst grusen til siden. Vi beklager at det ikke blir feiet tidligere.

Badetrappene kommer tilbake
De tre badetrappene på Marina-bryggen har fått hard medfart i vinter. Nye badetrapper, og de gamle som kan brukes, vil bli montert igjen så raskt som mulig.

Båtanløp ved bryggen
Gjester kan legge til for korte opphold, inntil 24 timer. Vi arbeider også med å finne sanksjonsordninger og undersøker muligheten for å få til en avtale om "borttauing" - etter skriftlig varsel. Bryggekantene vil bli skiltet så snart skiltene kommer.

O-løp i Rolfsbukta 22. juni
Fossum IF orientering skal arrangere O-løp i Rolfsbukta fredag 22. juni.

Det forrige styret behandlet forespørselen i fjor høst og ga tilslutning til at O-løpet kan gjennomføres. Styret vil invitere Fossum IF til neste styremøte for å orientere nærmere om arrangementet - og diskutere spesielt sårbare områder.

Utbedring av basseng og betong
Før påske ble det avholdt møte med OBOS om lekkasjer og betongsprekker i Pollen-bassenget og Store kanal - med både deres og våre tekniske rådgivere til stede. Etter at isen gikk forrige uke er det gitt klarsignal til å starte undersøkelsene med å kartlegge lekkasjeårsak, samt forberede utbedringsarbeidene i bassenget. Målet er å få vann i bassengene til 17. mai, men det vil avhenge av feilårsak og utbedringsbehov. OBOS skal også utbedre betongoverflatene så snart det blir varmt nok i været - i første omgang skal metoden testes på et avgrenset område.